MEMBERSHIP PACKAGES

10 beurten

750

20 beurten

1400

50 beurten

3250

PERSONAL TRAINING STAAT VOOR EFFICIËNTIE EN RESULTAAT!

Of je nu een marathon wil uitlopen, 10kg wil vermageren, of verlost wil worden van een hardnekkige blessure, een personal trainer zorgt ervoor dat je zo efficient mogelijk je doel behaalt. Iedere doelstelling vergt een andere aanpak en trainingsmethode, daarom wordt iedere personal trainingsklant vooraf grondig gescreend zodanig dat we een optimaal plan voor jou kunnen uitstippelen.

Verschillende trainingstechnieken worden gebruikt, zoals bodyweight training, TRX suspension training, kettlebelltraining en krachttraining met losse gewichten en halters. Dit alles op een verantwoorde en gecontroleerde manier. Het Origin Personal Trainingsteam heeft verschillende trainers en elke trainer heeft zijn eigen specialiteit. Tijdens de initiële screening wordt dan ook de match trainer – klant gemaakt, afhankelijk van het totaal pakket.

Al onze trainers zijn steeds op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen en blijven zich voortdurend bijscholen. Een sessie duurt 1u en is steeds op afspraak.

Werk aan je weak links, en laat je screenen!
Iedereen heeft mindere punten, die tijdens één sessie zullen opgemerkt worden.
Dan stellen we een doel op, en werken we samen naar deze uitdaging toe.
Of je nu een beginnende sporter bent of een topatleet, iedereen is gelijk en verdiend dezelfde aandacht en begeleiding.
Met onze complete aanpak garanderen we dat je op korte en lange termijn resultaten zal boeken om jouw sport naar een hoger niveau te tillen.

Origin Personal Training past het  Stuart McGill assesement programma toe met de klanten die hun rugpijn willen aanpakken. 

We gaan nauwkeurig op zoek naar de specifieke pain triggers, en leren de patiënten om hun Pain triggers te verwijderen. Op die manier kan men terug pijnvrij de correcte bewegingspatronen inslijpen.

Het wordt meestal niet grondig onderzocht van waar je rugpijn nu echt vandaan komt. De McGill methode heeft reeds duizenden mensen  30 jaar lang keer op keer zijn effectieve resultaten bewezen. Dit is wetenschappelijk onderbouwd, en ontworpen door de Rugspecialist Stuart McGill. 

We helpen je om het nodige gewicht af te vallen, binnen een vooropgestelde termijn, en doen dit op een gezonde manier.
Bij Originpersonaltraining passen we verschillende methodes toe die we je stap voor stap aanleren met als doel om blijvende resultaten te behalen.

Iedereen kan 2-4kg afvallen op een korte periode, maar slechts weinig mensen houden dit gewicht vast.
Het lichaam zoekt voortdurend naar balans, wij helpen je om je doel te bereiken en geven onze ervaring en kennis mee zodat je op korte termijn effectieve resultaten kan boeken.

If you want to lose weight, you should train at the right pace.

Boek hier een afspraak voor jouw PT-screening

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht