REAL WORLD RESULTS

“The trainers at Origin have helped me reach my fitness goals beyond anything I could’ve hoped for. They truly care.”

Sporten met zicht op zee, professionele aanpak en begeleiding, gevarieerd aanbod, top uitgeruste zaal met innovatief materiaal, super trainers… Wat moet je nog meer hebben om gemotiveerd te gaan sporten?

Lien

Origin Member

“Mijn tweede thuis! Ik ben het team van OPT zo dankbaar!”

Ze hebben mij niet alleen fysiek sterker gemaakt, maar vooral mentaal! They taught me to not only have trust in the process but most importantly to NEVER give up!!! Dankzij OPT kan ik onder andere de 20km door Brussel en the Great Breweries (25km) van mijn bucket list afvinken! Ze hebben mij in 12 weken tijd klaargestoomd voor mijn allereerste halve marathon!

Magnolia

Origin Member

“OPT is niet alleen goed voor sporters, maar ook voor mensen die willen starten met sporten.”

Origin Personal Training heeft mij heel erg geholpen met het versterken van mijn lichaam. Ik speel basket en door naar OPT te gaan, heb ik mijn niveau naar een nieuwe hoogte kunnen brengen. Tijdens het seizoen doen we aan blessurepreventie en basketgerichte oefeningen. Off season doen we zwaardere oefeningen om spieren bij te kweken en werken wij ook aan mijn conditie. Bruno en Yasmine blijven je altijd aanmoedigen en motiveren en staan altijd paraat om vragen te beantwoorden.

OPT is niet alleen goed voor sporters, maar ook voor mensen die willen starten met sporten. Zo is mijn mama ook beginnen trainen bij OPT en krijgt ze oefeningen op haar niveau, die uitdagend blijven. Ik raak OPT zeker aan iedereen die overweegt om te beginnen met sporten of mensen die een nieuwe uitdaging zoeken!

Victoire

Origin Member

“Telkens als ik een belangrijke (marathon of kampioenschap) in het verschiet had, plande ik in de weken ervoor en (soms) de week zelf een sessie bij Bruno.”

Hij werkte dan vooral op fascia release en spieractivatietechnieken. Er was telkens een hoop werk aan mijn lichaam? Het lichaam van een loper ziet wel wat af. Maar Bruno nam alle tijd en behandelde elke spiergroep nauwgezet en met het grootste professionalisme. Na de behandeling kon ik mijn benen verder strekken en voelde ik mij veel leniger. Herboren is misschien wel het juiste woord. Ik ben er vrij zeker van dat deze behandelingen een mooie bijdrage hebben geleverd aan mijn resultaten. Evenals de tips en trics voor de extra core/krachtoefeningen.

Benny Fischer

Origin Member

“ I fear not the man who has practiced 10,000 kicks once, but I fear the man who has practiced one kick 10,000 times ”

BRUCE LEE • QUOTE OF THE DAY

Achieve Your Fitness Goals

Flexible membership packages to suit all levels of training to help achieve your fitness goals